Tilbage til oversigten

AquaGlobe Kickoff, fredag den 12. januar, 2018

AquaGlobe er mere end en bygning - det er en strategi

Erhvervs- og kundeinteresser mødes i AquaGlobe i Skanderborg

Jens Bastrup, der er direktør for Skanderborg Forsyning, slog ved åbningsfesten fredag fast, at AquaGlobe på Døjsøvej er mere end en bygning - det er en strategi.

Strategien blev lagt i bestyrelsen for Skanderborg Forsyning for tre og et halvt år siden. Den fik ekstra energi, da Kamstrup, AVK og Grundfos gik med som de første partnere, hvorefter visionen for et vandets hus fandt sin endelige form i 2016.

“Nu har vi bygningen. Den er klar, og nu skal der konceptudvikles,” sagde Jens Bastrup i sin åbningstale.

“Det handler om samarbejde, partnerskaber og innovation. Det er fundamentet. I dag er der 10 partnere , tre til fem nye partnere er på vej, og vi er i dialog med yderligere 10,” afslørede han.

Danmark har et mål om at fordoble eksperten inden for vandteknologi og skabe yderligere 4.000 job. Jens Bastrup tør godt love, at AquaGlobe og samarbejdspartnerne kan være en af de store bidragydere.

“Vi forventer omkring 10.000 besøg om året, og det burde være muligt at forvente, at vi igennem samarbejdsprojektet kan udløse 1.000 nye job. Vi skal fylde Aqua Globe med projekter, der gør en forskel,” sagde han.

Her kan vi invitere verden indenfor i et velfungerende forsyningsnet, hvor I som samarbejdspartnere kan få præsenteret jeres produkter af drevne driftsfolk,” lovede han.

Læs hele artiklen her.