Tilbage til oversigten

AquaGlobe og Siemens i nyt partnerskab

Digitalisering i vandsektoren testes i Skanderborg

Siemens går ind i kampen om at løse de globale vandudfordringer. Det udmønter sig konkret i et partnerskab med AquaGlobe – Water Solution Center, som er beliggende ved Skanderborg Forsyning. Derved får Siemens adgang til at teste og demonstrere ny teknologi inden for digitalisering i vandsektoren.

Det er partnere og det klare fokus på at høste gevinsten af digitalisering i vandsektoren, der blandt andet har tiltrukket Siemens til AquaGlobe. Ofte forbinder offentligheden jo nok Siemens med vindmøller og elektronisk forbrugerudstyr, men de kan meget mere end det. Inden for den seneste årrække har de investeret massivt i digitalisering.

Vi spiller hinanden bedre ved at integrere løsninger, der taler sammen. Det er en af hovedgevinsterne ved partnerskabet i AquaGlobe og der, hvor vi virkelig kan bidrage markant til FN’s verdensmål – og særligt mål 6 om rent vand og sanitet til alle. Den forskel gør vi ved at udvikle ny teknologi og demonstrere den i det fungerende forsyningsnet. På den måde bliver vores lokale effektiviseringsgevinst til partnernes bedste salgsargument“, siger Jens F. Bastrup, direktør i Skanderborg Forsyning / AquaGlobe.

Vi spiller hinanden bedre, siger Jens F. Bastrup, direktør i Skanderborg Forsyning/ AquaGlobe, om samarbejdet med Siemens.

Arkivfoto: Kasper Hornbæk

Læs den originale artikel i Uge-Bladet Skanderborg her.