Bliv partner i AquaGlobe

AquaGlobe inviterer besøgende i alle aldre til at lære om vandets vej, klimabeskyttelse og meget mere gennem sjove og interaktive aktiviteter.

Salg og eksport

AquaGlobes partnere står i spidsen for at udvikle innovative teknologier til at løse de globale vandudfordringer. Derfor har vi udviklet en salgs- og eksportramme til at fremme kommercialiseringen og eksporten af partnernes løsninger og teknologier.

Rammen giver vores partnere muligheden for at vise og demonstrere deres løsninger og dermed støtte deres salgsindsats globalt.

Water Visits
Water Visits er en enestående mulighed for vores partnere at invitere potentielle kunder og internationale gæster til AquaGlobe og demonstrere teknologier og løsninger i et fungerende forsyningsnet.

Vi tilbyder at kombinere demonstrationer med interne præsentationer baseret på de praktiske erfaringer. Det naturlige miljø på testfaciliteterne gør AquaGlobe til det ideelle sted til at danne rammen for dine præsentationer og salgsindsatser.

Showroom
Vores showrooms er placeret centralt i AquaGlobe, hvor du kan udstille dine nyeste løsninger, koncepter og digitale illustrationer. Vi tilbyder både indendørs og udendørs showrooms, og alle partnere kan opstille modeller og prototyper.

Systemløsninger
At skabe løsninger er vigtigere end at sælge produkter. Derfor fremhæver AquaGlobe løsningerne som det bærende salgsargument.

Test af løsninger

AquaGlobe tilbyder yderst professionelle faciliteter til tests af løsninger og produkter. Vores overordnede mål er at fremme udviklingen af avanceret teknologi og løsninger inden for vanddistribution, ansøgninger (water board applications) samt produkter og initiativer inden for behandling af spildevand.

Testfaciliteter
AquaGlobe opfordrer partnere til at bruge vores infrastruktur i forsyningen som et "laboratorium" til forskning og full-scale testning og som et led i produktudviklingen. Uanset om du planlægger at fuldføre en full-scale test af en prototype eller ønsker at forbinde data med reelle erfaringer, kan AquaGlobe skræddersy løsninger, der passer til dine udviklings- og testbehov.

Innovative projekter
AquaGlobe tilbyder et univers til at fremvise dine idéer og føre dem ud i livet ved at være en del af en række innovative projekter.

Uddannelse og Rekruttering

For at øge interessen for videnskab og ingeniørarbejde blandt det yngre publikum arbejder AquaGlobe i tæt samarbejde med skoler, uddannelsesinstitutioner og organisationer for at vise formål og mulighederne inden for vandbranchen.

Water School
Water School omhandler skolebørn og unge. Målet er at introducere dem til vandets vej og forklare, hvordan de forskellige aktører i vandbranchen bidrager til at løse vandudfordringerne, og hvorfor de rigtige initiativer er så vigtige for vores samfund og miljø nu og i fremtiden.

Water School-konceptet kombinerer relevante undervisningsforløb med interaktiv læring. On- og offline-materialer er integreret i skolernes undervisningsforløb og læringsmål for at gøre det så relevant og anvendeligt som muligt. Udover undervisningsmaterialer tilbyder AquaGlobes Water School inspirerende faciliteter, hvor børn og unge kan opleve vandudfordringerne og interagere med teknologien.

Gennem Water School ønsker AquaGlobe at bidrage til en stærk fremtidig arbejdsstyrke inden for vandbranchen.

Innovation Camp
AquaGlobe er skabt for at fremme innovation og kreativitet. Derfor lægger AquaGlobe op til, at man skaber en Innovation Camp, hvor vi årligt vil invitere elever fra videregående uddannelser til at indgå i tætte tværfaglige partnerskaber med andre uddannelsesinstitutioner og aktører fra branchen. Målet er at udvikle nyskabende teknologi til at løse verdens udfordringer inden for vand og samtidig opbygge langsigtede relationer mellem de studerende og vandbranchen.

Leg og læring

AquaGlobe tror på, at leg og læring engagerer og stimulerer de besøgende og bringer deres sanser i spil. Derfor byder AquaGlobe borgere, dagtilbud, skoler, foreningsliv og turister velkomne til at opleve faciliteterne og udforske de mange innovative vandteknologier, der er udviklet af vores partnere i interaktive miljøer.

Hotspots
I AquaGlobe skal man kunne opleve eksperimenterende og informative hotspots både ved AquaGlobe og ved de nærliggende søer og skove. Derfor ønsker vi at udvikle hotspots, som skal fungere som små læringslaboratorier, som de besøgende kan interagere med for at stimulere sanserne og samtidig  få viden om de udfordringer, der er med vand og vandteknologi.

Se dine fordele.