Oplev AquaGlobe

Som center for vandteknologiske løsninger kan du opleve vandets kredsløb, se hvordan vi håndterer klimabeskyttelse og tilpasning, opleve vandteknologiske løsninger i praksis og meget mere.

AquaGlobe tilbyder et væld af muligheder at opleve og se. Du får muligheden for at få et indblik i, hvordan vi håndterer vand. Heriblandt følgende:

  • Vandets kredsløb
  • Klimabeskyttelse og tilpasning
  • Vandteknologiske løsninger i praksis

Demo Site

Demo Site giver større synlighed for jeres brand, produkter og vandteknologiske løsninger. Hos AquaGlobe kan I få etableret et demonstrationsanlæg direkte i Skanderborg Forsynings produktionsmiljø og få synliggjort jeres kompetencer for eksisterende og potentielle kunder. Læs mere i folderen Demo Site.

Test & Prototyping

Test & Prototyping giver mulighed for at gennemføre tests af prototype-produkter i et fuldskala miljø. Hos AquaGlobe stiller vi Skanderborg Forsynings anlæg til rådighed for prototypetest. Vores erfarne specialister hjælper med at overvåge testene og vurdere resultaterne. Læs mere i folderen Test & Prototyping.

Water Visits

Water Visits styrker jeres salgsproces og kunderelationer. Hos AquaGlobe har I muligheden for at invitere jeres kunder ind i vores udviklings- og videnscenter, hvor vi demonstrerer jeres vandteknologiske løsninger i praksis. Læs mere i folderen Water Visits.