Tilbage til oversigten

EnviDan bliver projektpartner i AquaGlobe

Hos EnviDan har vi god erfaring med at arbejde i strategiske partnerskaber med de danske forsyninger, kommuner og uddannelsesinstitutioner. Det var derfor naturligt for os at takke ja, da vi fik muligheden for at blive projektpartner i det ambitiøse AquaGlobe.

Alt peger på at samarbejde er vejen frem i den danske vand- og spildevandsbranche, og at fremtidens innovative vandløsninger skal udvikles i partnerskaber. Et af de steder, hvor partnerskabstankegangen for alvor udleves, er i AquaGlobe i Skanderborg, hvor ambitionerne for netop partnerskaber mellem virksomheder, forsyninger og forskning er tårnhøje. I EnviDan deler vi ønsket om at udvikle den danske vandbranche gennem projekter, samarbejde og formidling, og vi ser frem til at blive en del af dette innovative setup.

Hos AquaGlobe er man også glade for samarbejdet. "EnviDan har været en vigtig samarbejdspartner for os i mange år og vi har lavet mange innovative projekter sammen. Det gælder for eksempel projekter om hvordan vi mest effektivt bruger data til at håndtere en tredobling af belastningen på spildevand under Skanderborg Festival og hele den intelligente styring af vandforsyningen i Stilling og med CHAIN - smart water networks.

EnviDan er en rigtig stærk lokal rådgiver-virksomhed, som vi er glade for at have med ombord i AquaGlobe partnerskabet", siger Jens F. Bastrup, direktør i Skanderborg Forsyning og AquaGlobe.

EnviDan indgår allerede i flere spændende partnerskaber, som fx VandPartner i Aarhus, Favrskov og Odder samt længerevarende partneringsamarbejder i fx Silkeborg og Odsherred, og vi kommer derfor med en omfattende viden omkring strategiske partnerskaber, som vi glæder os til at dele med de andre partnere i AquaGlobe.

Samtidig er det en del af vores DNA at skabe ny viden gennem udførelse og formidling af udviklingsprojekter – fx har EnviDan på den kommende Dansk Vand Konference ikke mindre end 15 forskellige indlæg med, som formidler viden erfaret gennem partnerskaber og udviklingsprojekter. At blive projektpartner i AquaGlobe ser vi som en mulighed for at få endnu mere viden tilført vandbranchen gennem innovation og formidling, og vi glæder os til at bidrage med det, vi nu engang er bedst til – værdiskabende projekter i forpligtigende samarbejder!

Original artikel kan læses her.